Wie zijn nou eigenlijk mijn klanten en wat doe ik nou precies voor mijn klanten?

Even in het kort:

Iedereen die gewoon lekker plezier met zijn paard wilt beleven en ondertussen ook verder wil komen, kan ik ondersteunen en begeleiden. Eigenlijk zie ik mezelf een beetje als de joker: ‘Overal wel inzetbaar’.

Of het nou het beleren is van je paard, over straat gaan, jou en je paard verder helpen in Jip- en Janneke taal of gewoon alleen even je mentale steun zijn? Het kan allemaal. Ik geloof erin dat je samen alles kunt bereiken en plezier kunt beleven met af en toe wat hulp op allerlei fronten. Het is soms net even dat zetje wat je nodig hebt om verder te komen. Of net even iemand die tegen je zegt: ‘Je kan het wel’ en ‘Kom, we gaan dit gewoon doen!’. En die iemand, die ben ik heel graag voor jou en je paard. Je bent nooit alleen.

Gespecialiseerd in alles?

Gespecialiseerd in de dressuur en wat dat tot op alle puntjes aan toe doet met je paard? Nee daar weet ik niet alles van. Gespecialiseerd in lesgeven onder het zadel? Nee dat doe ik misschien niet als iemand die al 40 jaar lesgeeft op Grand Prix niveau. Zo kan ik nog wel meer voorbeelden noemen en zo heeft iedereen natuurlijk zijn eigen kennis en ervaringen.

Maakt dat allemaal wat uit? Nee ik denk het niet! Als iemand echt gespecialiseerd les wilt hebben in bijvoorbeeld vrijheidsdressuur, dan gaan ze vast ook wel op zoek naar iemand die daar specifiek les in geeft. Toch? Als iemand wedstrijdambities heeft, dan kan ik ze vast wel helpen, maar ik ben er niet in gespecialiseerd bijvoorbeeld.

Elke trainer heeft zijn kwaliteiten

Het is maar net wat je graag wilt bereiken en waar je met je paard gelukkig van wordt! Houdt mijn kennis een keer op? Natuurlijk, dan ben ik ook zo eerlijk om je door te verwijzen naar één van mijn conculega’s die wél die kennis heeft. We hebben namelijk uiteindelijk toch allemaal 1 doel als paardentrainers en dat is paard én eigenaar verder helpen. Dan is het toch fijn als we dat met zijn allen kunnen doen?

Voor nu ben ik al super dankbaar voor mijn huidige klanten! Ik haal er veel energie uit om jullie te helpen en het is super tof om te zien dat ik jullie ook KAN helpen!

Op naar de toekomst!