De afgelopen tijd ben ik erg aan het nadenken hoe ik mijn bedrijf in de paarden steeds meer vorm ga geven, zodat het het best bij mij en mijn klanten past en ik mijn werk goed kan uitvoeren. Op dit moment doe ik een beetje van alles, maar ik merk toch dat ik het trainen van paarden, in plaats van lesgeven, echt het allerleukste vind!

Ook nu is het al zo dat ik veel paarden rijd en train en het daarna de eigenaar uitleg. Dit zal ik nog steeds blijven doen, maar toch meer gefocust op het zelf trainen. Ik blijf dus nog steeds de tussenpersoon tussen jou en je paard! En ik geef je ook nog steeds de handvaten, maar ik wil meer zelf gaan rijden en trainen, want daar ligt toch echt mijn passie en mijn ‘expertise’.

Doordat dit nu duidelijker is voor mezelf, ben ik bezig met nieuwe tarieven en een ander concept. Maar dat komt later!

©MvdH-photography

Het is allemaal een goed teken, want ik mag steeds meer paarden en eigenaren helpen en dat vind ik echt supertof! Daarom moet ik nu gaan kijken waar ik echt mee verder wil in de paarden en dat is dus iets minder lesgeven en meer zelf trainen.

Voor mijn huidige klanten: Wees absoluut niet bang dat ik je geen les meer wil geven, want dat blijf ik uiteraard doen voor jullie! En bij de meesten was het al een combinatie met zelf trainen en lesgeven. En als je echt les wilt, dan weet ik altijd nog conculega’s die jou ook heel graag les willen geven

Voor nu dankjewel voor al het vertrouwen en ik zal binnenkort wat meer laten weten!

Volg je ons al op Instagram? We zijn daar lekker actief en er is veel te volgen!