Hoe gaat het met Hugo en mij? Nou hier een kleine update over ons!

We hebben de set van LeMieux uitgebreid!

Laatst vroeg ik op mijn socials welk dekje ik zou kopen voor Hugo. Sinds hij bij mij staat vond ik bosgroen al mooi staan! En toen heb ik ook een dekje van LeMieux gekocht.

Het zoeken naar een ander leuk dekje lukte niet, want ik vond de kleur groen nog steeds het mooiste. Dus dan de set maar uitbreiden!

Rijden

Mijn vriend heb ik meegenomen en hij vond het wel leuk om wat foto’s te maken. Dus ook maar meteen gereden. Hugo doet het de laatste tijd steeds beter. Hij is bloedfanatiek en kan dan ook erg geconcentreerd kijken. Hij is natuurlijk een draver en hij wil dus heel graag bewegen, maar dat is ook erg moeilijk voor hem. We zijn dus lekker rustig aan bezig om hem zijn lijf steeds anders te laten te gebruiken. Van uit elkaar (zoals bij de drafsport), naar bij elkaar. Maar dat valt niet mee.

Ik ben super trots op Hugo en we hebben laatst ook ons eerste wedstrijdje gereden. Binnenkort gaan we een les volgen bij Jill Huijbregts. Zin in!! We zijn ook sinds 3 weken bewuster bezig met het beoefenen van zijgangen. Hij pakt dit supersnel op en hij vindt het volgens mij ook super leuk. Wie weet komen we nog eens ergens in de wedstrijden, maar voor nu gewoon lekker plezier beleven en door oefenen.

Vind je het leuk om updates te zien van ons? Volg ons dan zeker op Instagram en Facebook. Daar post ik dagelijks op! Oh, vergeet ons TikTok account ook niet te volgen en meerdere blogs te bekijken.