Jeetje, vier paarden erbij? Hoe is dit opeens gebeurd! Nouja… ik ga het jullie vertellen. Degenen die ons op onze social media kanalen volgen, die weten al dat er vier toppers bij ons staan. Staan ze er voor de lol? Nouja, ja en nee. Het is natuurlijk leuk, maar ze staan er met een doel!

Van gesprek naar werkelijkheid

Inmiddels kom ik al een jaar bij mijn klant Anneke voor haar paarden Jackie en Joy. Wanneer ik zelf op Facebook aan het scrollen was, kwam ik vaak paarden tegen die erg leuk waren. Deze liet ik mijn vriend altijd zien. “Is toch leuk! Anders koop ik dit paard, train ik hem en zoek ik een leuke match!”. Anneke begon ook over een paard, om deze te kopen en na een tijdje misschien weer te verkopen. Op dat moment zei ik ook dat ik dat erg leuk zou vinden. Waarop Anneke zei: “Nou, dan gaan we dat toch doen?”. Dus zo gezegd, zo gedaan…

De eerste twee paarden

Na het maken van goede afspraken zijn we dus gaan zoeken naar de eerste paarden om mee te beginnen. Zo kwamen we Jessie en George tegen op marktplaats. We gingen kijken en we hebben ze meegenomen. Wat een schatjes zijn dit. Er zijn al verschillende mensen die contact met ons hebben opgenomen die deze paarden kennen. We horen positieve verhalen en dat ze echt geliefd zijn. Dat snappen we heel goed!

De volgende twee paarden

Even later kwamen we weer twee paarden tegen. We konden ze gewoon niet laten staan… Ze zijn zo lief en leuk en vooral; KNAP! Zo namen we een knappe Spanjaard Diego mee en een leuke lieve Ier genaamd Jimmy! Ook deze twee paarden zijn zulke lieve paarden.

En nu?

Ons doel is om deze paarden eerst een fijne basis mee te geven en daarna een passende match voor ze te vinden! Het liefst een thuis waar ze zo lang mogelijk kunnen en mogen blijven. De paarden gunnen wij een goed thuis, passend bij hun karakter. De één is een echte werker en wil liever werken, dan knuffelen. Terwijl de ander echt een kroelkont is en liever gewoon een beetje trutteld. Ze zijn allemaal zo anders en het zijn voor ons geen ‘objecten’. Het zijn zielen, die je een zo goed mogelijk leven wilt geven. Dat is ons doel en onze visie. Wij zijn zo benieuwd hoe ze het gaan doen en wie hun nieuwe maatjes mogen worden!

Je kunt ze uiteraard allemaal blijven volgen op onze social media kanalen. En ben je benieuwd geworden naar één van deze knapperds? Dan mag je altijd contact opnemen!