Jullie hebben al meegekregen dat ik pas ben begonnen met mijn collega Anneke met de aan- en verkoop van paarden. Is dit nieuwe paard dan ook weer voor de verkoop? Nee, voorlopig niet en misschien wel helemaal niet! Heb je Hugo vervangen? Nee absoluut niet. Hugo gaat NOOIT weg als het niet hoeft. Hugo is echt mijn maatje, dus… wat is dan het verhaal?

Een merrie

Een tijdje terug maakte in kennis met een KWPN merrie. Deze merrie werd mijn trainingspaard. Er kwam ter sprake dat de merrie naar mij toe zou komen en van mij zou worden, maar ze bleek toch niet goedgekeurd te worden. Balen! Ik was natuurlijk in mijn hoofd al een droombeeld aan het maken over een dressuurmerrie waarmee ik in de toekomst misschien eens een veulen mee wilde fokken, want ja, dromen mag altijd natuurlijk.. maar soms gaat dat niet door! Toch ging ik eens rondkijken op internet, omdat het kan. Zoals we allemaal weten, is rondkijken op internet en er voor open staan “gevaarlijk”, want dan sta je, bij wijze van, de volgende dag met een paard in je handen… Oeps.

Op naar België!

Dus… ik kwam een zwarte KWPN merrie tegen op Facebook. Ik was best wel benieuwd naar haar, dus nam ik contact op. De volgende dag gingen we meteen kijken. We namen de paardenwagen voor de zekerheid mee, want een ritje naar België is nog best een stukje. Als het gevoel zou kloppen, dan namen we haar gewoon mee. Ook dat is natuurlijk “dom”!! Want elke paardenliefhebber weet, dat je een paard niet kan laten staan.., want het is natuurlijk erg makkelijk om een paard mee te nemen, als je de wagen al bij hebt! En zeker als het paard ook echt leuk is.

Welkom Odessa!

Nou, nu dan eindelijk info over het paard: Odessa! Odessa is een 4,5 jarige KWPN merrie. Ik gok dat ze een schofthoogte van ongeveer 1.65m heeft. Ze heeft een kol en 2 witte achtervoetjes en 1 wit voorvoetje. Ze heeft in haar bloedlijn wat van Jazz, Negro en Bon Braveur zitten. Ook kan ze mooi bewegen! Ze is heel lief, maar wel een echt dametje. Voor nu mag ze eerst lekker wennen en dan gaan we haar langzaam oppakken. Ik ben heel benieuwd hoe ze het allemaal gaat doen!

Volg alles op mijn Facebookpagina en Instagrampagina! Benieuwd naar welke paarden een nieuw maatje zoeken? Klik dan hier.