Bobbi van Olst | Paardentraining

Training

“Positief en vriendelijk met paarden trainen”, dat is waar wij bij Equiperium voor staan. Hoe fijn is het om je paard te trainen met lichte hulpen en zachtheid? En daarbij ook nog je paard sterk maken en zorgen dat het zijn balans kan vinden.


Je kunt je paard laten trainen door Equiperium. Bobbi kan de hulpen goed aan jouw paard uitleggen, zodat het voor jezelf ook wat makkelijker wordt. Equiperium is de ’tussenpersoon’ voor je paard en jou!

Paarden met ’trauma’

Ook paarden die vervelende ervaringen op hebben gedaan, zouden we kunnen helpen. Neem zeker contact met ons op en vertel ons je verhaal. We zouden het geweldig vinden om jou en je paard te kunnen helpen!

Tarieven

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Losse trainingen bedragen €32,50 per keer. Dit alles is exclusief de reiskosten. Heb je meerdere paarden? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.


Toelichting pakketten

De Stap voor Stap pakketten zijn voor eigenaren die zelf ook veel aan de slag willen met hun paard. Of voor paarden die worden doorgereden en niet veel training en herhaling nodig hebben. Pakket 1 kun je kiezen als je ergens kort even hulp bij nodig hebt of je wilt het eerst eens proberen. Pakket 2 kun je kiezen als je echt ergens aan wil werken en door wilt groeien.

De In Galop pakketten zijn bedoeld voor paarden en eigenaren die even willen doorpakken en echt hun paard willen doortrainen met mijn hulp. Pakket 1 kun je dan ook kiezen om dit eerst uit te proberen, of natuurlijk om in het begin door te pakken en daarna weer wat te minderen en zelf meer over te gaan nemen. Pakket 2 kun je dan kiezen als je echt meters wilt maken en ook door wil blijven groeien. Dit pakket is het meest ‘intensief’. Vaak is dit een handige keuze voor paarden die een trauma hebben of andere gedrags’problemen’.

Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je me altijd even bellen voor advies!

Trainingsdagen

Zijn er 3 tot meer mensen bij jou op stal die hun paard ook willen laten trainen of les willen? Super tof! Plan dan een trainingsdag in. De kosten zullen dan €25,00 per combinatie zijn. Vanaf 5 combinaties (inclusief degene die het regelt), krijgt degene die het geregeld heeft de training voor €17,50 voor de moeite! De reiskosten zullen dan gedeeld worden.