Bobbi van Olst | Paardentraining

Ik zoek een paard

Ben je op zoek naar een maatje in je leven die goed bij jou past? Wellicht hebben wij een leuke match voor jou! De volgende paarden zijn al (bijna) klaar om een nieuw thuis te vinden:


George, 5 jarige ruin, 1.56m schofthoogte

Maak kennis met George! Deze jongeman van 5 jaar zoekt een thuis waar hij lekker aan de slag kan en veel mag leren. George is op het moment 1,56m, maar hij groeit nog wel iets. Er is op George gereden en dit gaan wij verder oppakken. Dit doet hij super braaf en is ook al in het bos wezen rijden.

George heeft humor en pakt iedereen in. Daarnaast heeft hij een hele mooie uitstraling en een leuk kleurtje. Wij denken dat George het nog wel ver zou kunnen schoppen voor degenen die het leuk vinden om eens een wedstrijdje te rijden. Daarnaast is hij net een schoothondje. Knuffelen, daar is hij echt een kampioen in!

Ben jij degene die George alle aandacht en liefde kan geven voor zo lang mogelijk? Dan is George opzoek naar jou!

Klik hier voor de marktplaats advertentie.


Jimmy, 4 jarige ruin, 1,60m schofthoogte

Maak kennis met Jimmy! Deze coole jongeman is 4 jaar en heeft al veel fans. Jimmy is erg lief en vooral heel nuchter en stabiel. Hij is een beetje gereserveerd en op zichzelf, maar als hij jou goed kent, dan komt hij wel om aandacht vragen. Jimmy kan prima met andere paarden staan. Hij staat niet bovenaan in de rangorde, maar ook zeker niet onderaan. Hij heeft respect voor paarden die boven hem staan. Paarden die onder hem staan, zal hij wel weg kunnen sturen.

Jimmy is erg braaf onder het zadel. Dit zijn we ook met hem aan het oppakken, want hij komt van de renbaan! Dus in de rijbak heeft hij geen ervaring. Hij pakt dit wel heel erg goed op. Jimmy mag wel nog even lekker gevoerd worden, omdat hij nog wat schraal is. Gelukkig vindt hij brok en goed hooi lekker!

Jimmy is lekker allround. Wij denken dat hij een sprongetje ook echt wel leuk vindt! Daarnaast hebben we het gevoel dat we hem zo mee kunnen nemen om op buitenrit te gaan.


Diego, 11 jarige ruin, 1,62m schofthoogte

Maak kennis met Diego! Deze knappe Spaanse man is 11 jaar oud. Diego is een heel lief en rustig paard die alles voor je wilt doen. Hij is pas 1,5 jaar in Nederland en we weten allemaal dat de mensen in Spanje niet altijd even lief zijn voor de paarden. Diego vindt het rijden in de rijbak dan ook nog heel moeilijk. Hij verzet zich en wilt liever niet bewegen. Als hij eenmaal doorkrijgt dat je hem juist wilt helpen, dan doet hij alles voor je! Diego is een paard die je echt vertrouwen moet geven. Hij heeft een leider nodig. Daarom zoeken we voor Diego iemand die ook ruime ervaring heeft en hiermee om weet te gaan. Over leider gesproken; qua rangorde staat Diego vrij onderaan. Hij laat zich erg makkelijk wegsturen.

Diego is niet alleen lief, hij is ook echt heel erg knap! Heeft een mooie uitstraling en kan echt wel leuk bewegen! Wij zijn benieuwd wat voor thuis hij gaat krijgen!


Jessie, 9 jarige merrie, 1.60m schofthoogte (heeft een match!)

Maak kennis met Jessie. Jessie is een lieve dame van 9 jaar oud en is 1.60m. Jessie staat te popelen om lekker aan de slag te gaan met een nieuw vriendje/vriendinnetje. Ze is echt heel lief en betrouwbaar, zover wij haar kennen. Zo is ze bij haar vorige thuis door verschillende jonge meiden verzorgd en gereden. Een sprongetje maken, buitenrijden of gewoon lekker knuffelen, ze vindt het allemaal geweldig. Ze wil heel graag voor je werken. Na een eerste ronde op de volte, begint ze al lekker te briezen en te ontspannen. Jessie zou ook geschikt zijn volgens ons als familiepaard.

Jessie heeft inmiddels een match! We zijn heel blij voor haar!


Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.