Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Bobbi van Olst, ik ben 19 jaar en ik kom uit Genderen. Inmiddels ben ik al jarenlang bezig met paarden en sinds 2017 echt zelf actief met het opleiden en trainen van paarden en eigenaren.


Hugo

In November ben ik Hugo GT tegengekomen. In deze periode was het één groot rollercoaster, want ik had besloten om Moët te laten verhuizen…

Inmiddels is Hugo mijn nieuwe liefde en ben ik heel benieuwd welke avonturen we gaan beleven!


Artikel bij CAP Magazine


Waar is mijn passie voor paarden ontstaan?

Mijn zus Nikki van Olst was al in de paardenwereld gedoken. Toen ik ongeveer 3 jaar was, nam Nikki mij al mee naar haar verzorgpony’s. Sindsdien ben ik altijd met paarden bezig geweest. In 2014 heb ik mijn eigen pony Winnie gekregen. Winnie heb ik 4,5 jaar gehad en ik heb heel veel van haar geleerd. Daarnaast heb ik ook nog 1,5 jaar Moët gehad. Helaas heb ik recent de keuze moeten maken om hem terug te laten verhuizen naar zijn eerste mama in Spanje. We hebben toch niet de juiste klik gehad die we hadden moeten hebben.©MvdH Fotografie