Bobbi van Olst | Paardentraining

Over mij

Wie ben ik?

“Mijn naam is Bobbi van Olst. Inmiddels ben ik al een hele tijd bezig met het trainen van paarden. Het blijven bijzondere dieren en ze blijven ons steeds maar weer dingen leren. Het zijn ten slotte grote dieren, dus we moeten ze goed leren begrijpen en zorgen dat zij ons ook kunnen begrijpen. Daar ligt voor mij dan ook de uitdaging!”


Hugo

In November ben ik Hugo GT tegengekomen. In deze periode was het één groot rollercoaster, want ik had besloten om Moët, mijn vorige paard, te laten verhuizen…

Inmiddels is Hugo mijn nieuwe liefde en ben ik heel benieuwd welke avonturen we gaan beleven! Deze zijn te volgen op mijn social media kanalen!


Odessa

In Januari 2024 heb ik mijn tweede paard opgehaald. Odessa is een lieve KWPN merrie van 4 jaar. Met Odessa ga ik eens ontdekken wat we kunnen en willen samen.

Deze avonturen zijn ook te volgen op onze social media kanalen!


Waar is mijn passie voor paarden ontstaan?

Mijn zus was al in de paardenwereld gedoken. Toen ik ongeveer 3 jaar was, nam mijn zus mij al mee naar haar verzorgpony’s. Sindsdien ben ik altijd met paarden bezig geweest. In 2014 heb ik mijn eigen pony Winnie gekregen. Winnie heb ik 4,5 jaar gehad en ik heb heel veel van haar geleerd. Daarnaast heb ik ook nog 1,5 jaar Moët gehad. Helaas heb ik recent de keuze moeten maken om hem terug te laten verhuizen. We hebben toch niet de juiste klik gehad die we moesten hebben.©MvdH Fotografie