Bobbi van Olst | Paardentraining

Partners

Omdat ik er in geloof dat je niet alles alleen kunt doen, vind ik het erg belangrijk om mensen in mijn kring te hebben, die net zoveel liefde voor paarden hebben als ik! We willen allemaal paarden helpen, dus hoe mooi als je elkaars diensten kunt aanraden? Samen sta je sterk!

Hieronder deel ik een paar partners waarmee ik mijn visie deel en waar jij en je paard ook veel baat bij kunnen hebben!

Partners worden? Neem gerust contact met me op! Ik ben benieuwd naar jouw visie en jouw diensten in de paardenwereld! Wellicht kunnen we elkaar helpen en op ideeën brengen.


De voeding van je paard speelt een grote rol in het gedrag en de gezondheid van je paard! Vaak zien we hier al heel wat verbeterpunten en maakt goede voeding al een heel groot verschil. Neem zeker een kijkje op de website van mijn partner Larissa!


TisaHorses is een hele fijne partner. Ze hebben hele mooie plannen en ze hebben qua huisvesting een heerlijke Paddock Paradise die steeds mooier wordt. De paarden kunnen het bijna niet beter hebben. Ze krijgen 24/7 ruwvoer, staan in een grote kudde en hebben alle ruimte om lekker paard te kunnen zijn. Owja, ze zitten zelfs aan de Drunense duinen!!

Heel veel paarden zijn toe aan een andere huisvesting. Vaak zie je dit ook in het gedrag! Hoe is de huisvesting van jouw paard?


Een fotoshoot met je paard en achteraf prachtige foto’s ontvangen… bij mijn partner Marita gaat dat helemaal lukken!

Marita van MvdH Fotografie werkt op een rustige manier, waarbij ze naar het paard kijkt. Een dier kun je niet dwingen op de foto, dus het is altijd even zoeken hoe je het beste een paard op de foto krijgt. Marita krijgt het vaak prachtig voor elkaar met een mooie warme sfeer. Neem zeker eens een kijkje op haar website en boek een paardvriendelijke fotoshoot!


Biomechanisch verantwoord trainen. Op die manier help je je paard en zorg je dat je paard het langste mee gaat. Nikki van Olst is een hele fijne instructrice die jou heel goed daarbij kan helpen! Ze kijkt gewoon nét even iets verder dan menig instructeur. Daarbij legt ze op een hele fijne manier uit, passend bij paard en eigenaar.


“Samen met je paard werken. Of dat dit nu in alle vrijheid is, of juist op een hoger niveau in de dressuur, teamwork is essentieel!” ~Nikki

©Annemayke Photography

Zelf neem ik les bij Nikki met mijn eigen paard Hugo, zodat we blijven bijleren. Daarnaast train ik op dit moment Nikki’s paard Aslan! Nikki en ik kunnen elkaar heel mooi aanvullen door een breed aanbod in een combinatie van grondwerk en training onder het zadel. De ideale partners bij de training van jouw paard dus!